لیست اختراعات شاهین جباری
همانگونه كه مي دانيم مصرف غذا به صورت گرم موجب ايجاد حس پذيرش و طعم مطبوع در مصرف كننده مي گردد همچنين سرد و گرم كردن غذا ها موجب كاهش كيفيت غذا مي گردد از لحاظ بيولوژيكي نيز طي واكنش پايين آمدن دماي مواد غذايي پخته شده پس از فرايند پخت آلودگي احتمالي ميكروبي درآن به وجود مي آيد ممكن است برخي از باكتري ها بعد از فرايند پخت و يا در طي فرايند پخت به غذا اضافه شوند و يا حتي برخي از باكتري هاي موجود در غذا در طي فرايند پخت از خودشان مقاومت نشان داده و بعد از اتمام اين فرايند در فرايند سرد شدن رشد كرده و به باكتري فعال تبديل شوند و تعدادشان به ميزان قابل ملاحظه اي برسد اهميت اين موضوع در حدي است كه گفته مي شود حتي الامكان از سرد و گرم كردن غذا پرهيز شود چرا كه بنابر گفته ي كاشناسان در حالت عادي در تمام مواد غذايي ميكروب وجود داشته و هرگونه تغييري مي تواند موجب تاثير بر ميزان تكثير ميكروب ها شود با توجه به نظر كارشناسان تغذيه مواد غذايي را بايد كاملا سرد و در يخچال و يا كاملا گرم و در دماي بالاي 70 درجه نگه داري نمود و همچنين بهتر است تا مواد غذايي در زمان طبخ مصرف شود و دوباره گرم نشود چرا كه ارزش غذايي خود را از دست مي دهد و ديگر كيفيت و خواص خود را ندارد از همين رو بسيار از رستوراندار ها و مراكز تهيه غذا داراي اين نگراني هستند كه غذايي كه توسط پيك موتوري به دست مصرف كننده مي رسد گرم باشد همچنين موادي مانند نوشيدني ها بايد در محيطي قرار گيرد كه به صورت خنك به دست مصرف كننده برسد و دماي آن به نحوي باشد كه بتواند در مصرف كننده ايجاد رضايت نمايد همچنين يكي ديگر از نگراني هاي موجود حفظ سلامت غذا در حين انتقال به به دست مصرف كننده است كه توسط محيط داخلي باكس هاي دليوري غذا آلوده به ميكروب و ويروس و .... نگردند در اين اختراع هدف آنست كه با طراحي سامانه اي به شكل باكس يپك هاي موتوري مواد غذايي گرم را به صورت گرم و مواد غذايي سرد را به صورت سرد به دست مصرف كننده برسانيم هچنين با طراحي يك سيستم محيط درون باكس توسط يك لامپ LED با اشعه UV استرليزه مي گردد. همچنين به جهت كنترل دماي درون باكس يك سيستم كنترلي ارائه گرديده است و نيز سيستمي به جهت تامين انرژي الكتريكي مورد نياز بخش هاي گوناگون ارائه گرديده است.
موارد یافت شده: 1